דגנים מלאים חמוציות-ביסקוויטים תפוחים
מתכון לחמניות חמוציות תפוחים כל גרגר מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. ארוחת הבוקר הזאת 289 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ תפוחים להתרכז, ביצה, גבישי סוכר גסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו מאפה אוכמניות תפוח מלא של בובי, חטיפי אפרסק גרגר שלם אוכמניות + מחיקת גרגר שלם, ו לחמניות דלעת מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה; להקציף כדי להתמזג. באמצעות גב של מזלג, לחתוך חמאה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים חמוציות ותפוחים וזורקים כדי להפיץ באופן שווה.
לטאטא 1/2 כוס חלב חמאה, מיץ להתרכז, ביצה להתמזג קערה קטנה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חמאה למרכיבים יבשים, לזרוק עד רטוב באופן שווה.
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות. ללוש בעדינות 2 או 3 פונה לאגד. מחלקים בצק לשניים. ללטף את כל חצי עד 6 אינץ 'קוטר, 3/4 אינץ' עבה עגול.
חותכים כל סיבוב לתוך 6 טריזים. סדר לחמניות על גיליון מוכן, מרווח לפחות 1 אינץ ' זה מזה.
מברשת לחמניות עם חלב חמאה כדי זיגוג, ואז מפזרים סוכר גס.
אופים ביסקוויטים עד ריחוף ו tester לנפח את המרכזים, יוצא נקי החוצה 22 דקות.