דגנים תוצרת בית
דגני בוקר תוצרת בית עשויים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא פקאן, תמצית ונילן, נבט חיטה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו דגני שוקולד תוצרת בית, דגני עלים תוצרת בית, ו דגני בוקר תוצרת בית מוזלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים שיבולת שועל, נבט חיטה וסובין חיטה.
בקערה בינונית, מערבבים סוכר חום, שמן צמחי, דבש ומים.
מערבבים תמצית וניל, קינמון, אגוז מוסקט ומלח. מערבבים את תערובת הסוכר החום לתוך תערובת שיבולת שועל עד לח באופן שווה, ומעבירים לתבנית אפייה גדולה, רדודה.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש, ערבוב כל 15 דקות, עד חום קל.
מערבבים תאריכים, פקאנים וקוקוס לתוך המנה, וממשיכים לאפות כ -15 דקות. אפשר להתקרר, ולאחסן במיכלים אטומים.