דובדבנים ולימון-ריקוטה גראטן
דובדבנים ולימון-ריקוטה גראטן עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 189 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם דובדבנים, קרטון חלק-גבינת ריקוטה רזה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו דובדבנים מתוקים, לימון וריקוטה Crostinis, ריקוטה טרייה, דובדבן וגלידת לימון קרוסטיני, ו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רינד וריקוטה בקערה בינונית; להפריש.
מערבבים מיץ, ליקר ופלפל בקערה קטנה.
מפזרים 3 כפות סוכר באופן שווה במחבת 12 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד שהסוכר מתחיל להמיס.
מוסיפים דובדבנים למחבת; מבשלים 2 דקות ללא ערבוב.
יוצקים תערובת קסיס על דובדבנים; מבשלים 2 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
שלב הנותרים 3 כפות סוכר, מלח, חלבונים ביצה בחלק העליון של דוד כפול; מקום מעל מים רותחים. מבשלים 2 דקות או עד רשם מדחום 140, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום; הכה עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים רבע מתערובת ביצה לבנה לתערובת ריקוטה עד מעורבב; מקפלים בתערובת ביצית לבן הנותרים. תערובת ריקוטה כפית באופן שווה על פני דובדבנים באמצעות 1/4 כוס למדוד. צלייה 3 דקות או עד ציפוי הוא השחמה. למעלה באופן שווה עם שקדים.