קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

דובדבנים ולימון-ריקוטה גראטן

דובדבנים ולימון-ריקוטה גראטן
דובדבנים ולימון-ריקוטה גראטן עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 189 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם דובדבנים, קרטון חלק-גבינת ריקוטה רזה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו דובדבנים מתוקים, לימון וריקוטה Crostinis, ריקוטה טרייה, דובדבן וגלידת לימון קרוסטיני, ו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים רינד וריקוטה בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים מיץ, ליקר ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מפזרים 3 כפות סוכר באופן שווה במחבת 12 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד שהסוכר מתחיל להמיס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים דובדבנים למחבת; מבשלים 2 דקות ללא ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים תערובת קסיס על דובדבנים; מבשלים 2 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
6
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
7
שלב הנותרים 3 כפות סוכר, מלח, חלבונים ביצה בחלק העליון של דוד כפול; מקום מעל מים רותחים. מבשלים 2 דקות או עד רשם מדחום 140, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
הסר מהחום; הכה עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים רבע מתערובת ביצה לבנה לתערובת ריקוטה עד מעורבב; מקפלים בתערובת ביצית לבן הנותרים. תערובת ריקוטה כפית באופן שווה על פני דובדבנים באמצעות 1/4 כוס למדוד. צלייה 3 דקות או עד ציפוי הוא השחמה. למעלה באופן שווה עם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
( 23)( 23)
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות