קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

דובדבנים מצופים בשוקולד

דובדבנים מצופים בשוקולד
אם יש לכם סירופ תירס, ציפוי ממתקי שוקולד, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: דובדבנים מצופים בשוקולד, דובדבנים מצופים בשוקולד II, ו דובדבנים מצופים בשוקולד.

הוראות

1
מסננים דובדבנים ולהגדיר על מגבות נייר לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
בקערה בינונית, לשלב חמאה וסירופ תירס עד חלקה. מערבבים בסוכר של ממתקים ולשים כדי ליצור בצק. צ ' יל להקשיח במידת צורך. לעטוף כל דובדבן בכ 1 כפית בצק. תירגע עד שתתייצב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
ממיסים ציפוי של קונדיטורים בסיר כבד על אש נמוכה. טובלים כל דובדבן בגבעול, ומניחים על גיליונות מרופדים בנייר שעווה. צמרמורת עד להגדיר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום במקום קריר. הטוב ביותר לאחר 1 או 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים