דובדבנים מצופים בשוקולד
אם יש לכם סירופ תירס, ציפוי ממתקי שוקולד, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: דובדבנים מצופים בשוקולד, דובדבנים מצופים בשוקולד II, ו דובדבנים מצופים בשוקולד.
הוראות
מסננים דובדבנים ולהגדיר על מגבות נייר לייבוש.
בקערה בינונית, לשלב חמאה וסירופ תירס עד חלקה. מערבבים בסוכר של ממתקים ולשים כדי ליצור בצק. צ ' יל להקשיח במידת צורך. לעטוף כל דובדבן בכ 1 כפית בצק. תירגע עד שתתייצב.
ממיסים ציפוי של קונדיטורים בסיר כבד על אש נמוכה. טובלים כל דובדבן בגבעול, ומניחים על גיליונות מרופדים בנייר שעווה. צמרמורת עד להגדיר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום במקום קריר. הטוב ביותר לאחר 1 או 2 שבועות.