דולמאדס: עלי גפן ממולאים
דולמאדס: עלי גפן ממולאים נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, פטרוזיליה, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 22%. מתכונים דומים: מתוך הגפן באהבה-דולמאדס, עלי ענבים ממולאים, Dolmades (עלי ענבים ממולאים), ו עלי ענבים ממולאים (Dolmades).
הוראות
בקערה מערבבים את הבשר הטחון גלם, בצל, אורגנו, פטרוזיליה, מנטה, אורז, מלח ופלפל יחד.
בזהירות, להפריד את עלי הגפן.
מניחים כל עלה על לוח עץ מבריק בצד למטה, עם הגבעול שלה כלפיך. שים כפית של המילוי ליד החלק התחתון של העלה, לקפל את החלק התחתון ו 2 הצדדים כדי לכסות את המילוי, להתגלגל בחוזקה לכיוון קצה העלה.
מניחים אותם בצלחת תבשיל או מחבת ומכסים עם כמה מעלי הענבים הנותרים. מכסים לחלוטין עם מלאי או מים ומניחים בתנור f שחומם מראש 350 מעלות לאפות במשך 1 שעה, או עד שהאורז והעלים רכים והמיץ נספג.
ברגע שעלי הענבים נעשים, לחשוף אותם. בזהירות לשפוך כל נוזל שנותר מתוך המחבת לתוך קערה. בקערה נפרדת, מערבבים את הלימון לביצים ומכים עד מוקצף. לאט לאט לטאטא את המרק הנותר מעלי הענבים לתערובת ביצה / לימון. אם זה נעשה מהר מדי, הביצים יתקפלו.
יוצקים את כל תערובת הביצים על עלי הענבים ומאפשרים לשבת להתחמם.
מגישים קר כמו meze (מתאבן) או חם כמנה ראשונה.