קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

דולצ'ה דה לה וכמהין חמאת בוטנים

דולצ'ה דה לה וכמהין חמאת בוטנים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, ריבת חלב, חמאת בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרטיני טראפל שוקולד עם כמהין חמאת רום Dulce de Leche, מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), ו עוגיות חמאה עם Dulce de Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שוקולד בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הסר קערה מחום ומערבבים dulce de leche וחמאת אגוז. מגניב מעט, ואז לגלגל כפיות ברמה של תערובת לתוך כדורים ומניחים על מגש. צמרמורת לחלוטין, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
חמאת אגוזיםחמאת אגוזים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
לנפות אבקת קקאו לתוך תבנית אפייה בינונית או על מגש. ממיסים שוקולד בקערה רדודה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הסר מחבת מחום, עוזב קערה על מים. לטבול כמהין, 1 בכל פעם, בשוקולד, להרים עם מזלג ולתת לטפטף עודף, ואז מיד להעביר קקאו, הופך מעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
נייר אורזנייר אורז
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בואו לעמוד עד הציפוי מוגדר, ואז לנער את קקאו עודף מסננת. (ניתן לסנן את שאריות הקקאו ולהחזיר אותו למכולה.)
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
כמהין הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים אבל יכול להיות קפוא עד 2 שבועות (לא לשמור על טמפרטורת החדר). הפשרה בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין