דומדמניות פוקצ'ה רוזמרין
גשו לסופר וקנו רוזמרין, קמח תירס, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, רוזמרין פוקצ'ה, ו רוזמרין פוקצ'ה.
הוראות
שלב 2 כוסות קמח, שמרים, ו 1 כפית מלח בקערת ערבוב גדולה, ערבוב היטב.
מערבבים מים ו 2 כפות שמן זית בסיר; מניחים מעל חום בינוני עד התערובת חמה מאוד (120 עד 130).
בהדרגה להוסיף תערובת נוזלית לתערובת קמח, להכות היטב במהירות נמוכה של מערבל חשמלי. מקציפים 2 דקות נוספות במהירות בינונית. בהדרגה לערבב מספיק של קמח לחם 3/4 כוס הנותרים כדי להפוך את הבצק רך.
להפוך את הבצק על משטח העבודה, ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 40 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח עבודה, ולשטח מעט.
מפזרים דומדמניות ורוזמרין על הבצק; ללוש בעדינות לשלב דומדמניות ורוזמרין. מכסים ונותנים לבצק לנוח 15 דקות.
מגלגלים בצק למעגל 11 אינץ'; מניחים על תבנית אפייה מפוזרת בקמח תירס.
מברשת בצק עם 1 כפית שמן זית, ומפזרים באופן שווה עם מלח כשר. נקב חורים בבצק במרווחים של 1 אינץ ' עם ידית של כף עץ.
אופים ב 500 במשך 10 עד 12 דקות או עד הזהב.