דיבן עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Divan עוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. גשו לסופר וקנו ברוקולי, גבינה שוויצרית, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה יכול להיחשב במחיר סביר, עולה בערך $2.15 למנה. נסו Divan עוף (או Divan טורקיה), דיוואן עוף לשניים, ו Divan עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי ובלנש 3 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים כדי להפסיק לבשל.
מחממים תנור ל 177°. Mist 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי בישול.
עוף העונה עם מלח ופלפל. ערפל מחבת גדולה או מחבת גריל עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני-נמוך. לבשל עוף, מפנה פעם אחת, עד השחמה וכמעט מבושל דרך, על 10minutes.
הסר מהחום; להעביר עוף ללוח חיתוך. כאשר מגניב, לחתוך עוף לחתיכות בגודל ביס.
לחמם מחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים חמאה ו-2 כפית. שמן; חום עד חמאה נמסה.
מוסיפים שום בצלצלים ומטוגנים עד למכרז, כ 3 דקות.
מפזרים קמח על תערובת להקציף עד incorporated. מערבבים במרק, חלב ושרי ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ומערבבים במחצית הגבינה השוויצרית. מתבלים במלח ופלפל.
מסדרים ברוקולי בתבנית אפייה ושופכים חצי רוטב על גבי. מסדרים עוף למעלה ומכסים עם רוטב שנותר.
מפזרים עם שאריות גבינה שוויצרית ופרמזן; למעלה עם פירורי לחם.
טפטוף עם 1 / 2tsp. שמן זית.
אופים עבור 30minutes או עד השחמה על גבי; לשרת חם.