קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

דיוואן עוף ממולא עם רוטב דיז'ון שרי

דיוואן עוף ממולא עם רוטב דיז'ון שרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Divan עוף ממולא עם רוטב דיז'ון שרי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 366 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצאי חזה עוף, מלח ופלפל כשרים, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב התאדה שומן נמוך אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'מייפל נפלא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צדפות ממולאות עוף ברוטב שרי, צלעות חזיר ממולאות ברוטב שרי, ו תפוח-צ'דר ממולא עוף עם תפוח - רוטב מחבת דיז' ון - איווה ילדה אוכלת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן. ערפל צלחת אפייה מלבנית רדודה עם ספריי בישול. להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד למכרז ירוק בהיר ופריך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
3
מסננים היטב לרוץ מתחת למים קרים עד קר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מסננים היטב שוב לסחוט יבש במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
קוצצים את הברוקולי וזורקים בקערה עם Gruyere ושום. הכנס סכין חיתוך לתוך החלק העבה ביותר של כל חזה עוף לעשות כיס עמוק 3 אינץ'. ממלאים כל חזה עוף בכמויות שוות של תערובת הברוקולי. לשפשף את שני הצדדים של חזה העוף עם שמן טימין ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
GruyereGruyere
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
שים את העוף במחבת ומבשלים עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, על 6 דקות לכל צד. אם העוף מתחיל להשחים מהר מדי, להפוך את החום עד בינוני כדי לסיים בישול דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים לתבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
בינתיים, לשלב את החלב והמלאי בסיר קטן, מתבלים עם מלח ופלפל ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים את השרי ואת קורנפלור עד חלקה ויוצקים, לטאטא כל הזמן, לתוך הרוטב. לבשל עד רק התעבה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן. מעל כל חזה עוף עם 2 כפות של רוטב ומניחים תחת המטאטא. צלייה עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
תן את שאר העוף במשך 5 דקות ולאחר מכן לחתוך כל שד לשניים בזווית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
לטאטא את החרדל לתוך הרוטב הנותר ולהפיץ כמה כפות על כל צלחת. למעלה עם חזה עוף חצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות