דיונון מלח ופלפל
אם יש לכם שמן בוטנים, קורנפלור, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 92% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סקוויד מלח ופלפל, דיונון מלח ופלפל, ו סקוויד מלח ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את צינורות קלמרי בצד אחד ולפתוח אותם לשכב שטוח. להבקיע את הקרביים עם סכין בתבנית צלב-צוהר. תניח בצד.
מחממים מחבת קטנה מעל חום גבוה ללא שמן.
מוסיפים את הפלפל, וטוסט במשך כמה דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהם מתחילים לרחוש פופ.
הסר אותם מהמחבת ולהניח בצד.
מוסיפים את המלח למחבת ומבשלים על חום גבוה עד שהוא הפך צבע אפור.
טוחנים את המלח והפלפל עם מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים עד שהוא הופך לאבקה בסדר.
להעביר שקית פלסטיק resealable ומערבבים עם קמח קורנפלור.
מחממים את השמן במחבת ווק או כבד על חום גבוה עד חם מאוד.
מניחים כמה חתיכות של דיונון בכל פעם לתוך השקית וללחוץ למעיל. לנער את עודף ומטגנים אותם במהירות בשמן עד השחמה, מפנה פעם אחת. כל אחד צריך לקחת בערך 30 שניות.