דיונון עם ברנדי וקרם
דיונון עם ברנדי & קרם יכול להיות רק ללא גלוטן ו pescatarian מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שיני שום, בצל, עלי קורנית, דיונון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: גלידת חמאת ברנדי, קרם ברנדי סוכר חום, ו עוף ברוטב ברנדי שמנת.
הוראות
ממיסים את החמאה בתבשיל, ואז מוסיפים את הבצל, הקורנית ועלי המפרץ עם טחינה טובה של פלפל שחור. מטגנים בעדינות במשך כ 15 דקות עד הבצל הוא זהוב ורך. רק בשלב זה מערבבים את השום. כבה את החום ומערבבים את הפסאטה. השאר לעמוד.
חותכים את הדיונון חצי לאורכים במורד החרוט. קוצצים כל חצי widthways לתוך 2.5 ס " מ/1in סרטים.
חותכים את הסנפירים והזרועות לגודל דומה. יבש את כל רטוב מן הדיונון עם נייר מטבח. זה חייב להיות יבש ככל האפשר, כך זה יהיה לטגן וצבע טוב יותר.
קבל מחבת גדולה ולשים על חום גבוה. כאשר המחבת חמה מאוד, לזרוק שליש דיונון עם שבלול קטן של שמן חמניות קמצוץ נדיב של מלח. לטגן קשה, ערבוב מדי פעם, עד צבעוני היטב. תטה את הדיונון לתוך התבשיל. חזור עם הדיונון שנותר, מבשל אותו בקבוצות פעמיים יותר, הוספת מלח ושמן יותר עם כל אחד.
להחזיר את התבשיל לחום ולהוסיף 100ml מים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
הוסף 100 מ " ל של ברנדי ולשים את המכסה על. מבשלים בעדינות רבה במשך 40 דקות, ואז עוד 20 דקות עם המכסה מעט, המאפשר את המיצים כדי להפחית קצת. כאשר רך, מערבבים את שאר הברנדי ואת השמנת, ומגישים מפוזרים פטרוזיליה.