דיונון פריך וסלט קונכייה סדוק עם ויניגרט תפוז צ'יפוטלה
דיונון פריך וסלט קונכייה סדוק עם ויניגרט תפוז צ'יפוטלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1149 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן canolan, מים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלט כתום ואדיב עם ויניגרט מייפל צ'יפוטלה, סלט שומר ורומיין עם ויניגרט פלפל סדוק, ו צדפות ים עם סלט חיטה סדוק, פלפל אדום קלוי טחינה ויניגרט ולימונים בגריל.
הוראות
מניחים את מיץ התפוזים בסיר שאינו מגיב בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים עד עבה מופחת 3/4 כוס.
להעביר לקערה ולתת מגניב מעט.
מניחים את מיץ התפוזים מופחת, בצל, שום, חומץ, מחית צ ' יפוטלה, דבש, מלח ופלפל בבלנדר להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן עד emulsified.
למלא סיר גדול באמצע הדרך עם שמן וחום עד שהוא מגיע 350 מעלות F על מדחום מטגנים עמוק. קו צלחת גדולה או תבנית אפייה עם מגבות נייר, להפריש.
לטאטא יחד את הקמח 1/2 כוסות מים בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל. התערובת צריכה להידמות הבלילה קרפ, אם הוא עבה מדי; להוסיף יותר מים כמה כפות בכל פעם, ואז העונה עם מלח ופלפל.
דיונון העונה קונכייה עם מלח ופלפל ועובד בקבוצות, לטבול 1/3 של הדיונון בבלילה קמח אורז ולאפשר עודף לטפטף ואז לדלות בקמח התירס. מטגנים עד חום זהוב קל פריך.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת. מתבלים מיד במלח. חזור עם הקונכייה, טבילה לתוך הבלילה ואז טיגון בקבוצות.
מניחים את הירוקים בקערה ומטפטף עם כ 1/4 כוס של ויניגרט תפוז צ ' יפוטלה ועונה עם מלח ופלפל. תלולית את הירוקים על מגש ומניחים חלק מהפלפלים הפרוסים על גבי.
מניחים את הדיונון ואת הקונכייה סביב היקף המגש, טפטוף כל עם יותר של ויניגרט ומקשטים עם עלי פטרוזיליה.