דיונון פריך וסלט קונכייה סדוק עם ויניגרט תפוז צ'יפוטלה
דיונון פריך וסלט קונכייה סדוק עם ויניגרט תפוז צ'יפוטלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1149 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן canolan, מים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלט כתום ואדיב עם ויניגרט מייפל צ'יפוטלה, סלט שומר ורומיין עם ויניגרט פלפל סדוק, ו צדפות ים עם סלט חיטה סדוק, פלפל אדום קלוי טחינה ויניגרט ולימונים בגריל.
הוראות
1
מניחים את מיץ התפוזים בסיר שאינו מגיב בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים עד עבה מופחת 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
להעביר לקערה ולתת מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את מיץ התפוזים מופחת, בצל, שום, חומץ, מחית צ ' יפוטלה, דבש, מלח ופלפל בבלנדר להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מחית צ 'יפוטלה צ' ילה
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
למלא סיר גדול באמצע הדרך עם שמן וחום עד שהוא מגיע 350 מעלות F על מדחום מטגנים עמוק. קו צלחת גדולה או תבנית אפייה עם מגבות נייר, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבנים
2
לטאטא יחד את הקמח 1/2 כוסות מים בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל. התערובת צריכה להידמות הבלילה קרפ, אם הוא עבה מדי; להוסיף יותר מים כמה כפות בכל פעם, ואז העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
דיונון העונה קונכייה עם מלח ופלפל ועובד בקבוצות, לטבול 1/3 של הדיונון בבלילה קמח אורז ולאפשר עודף לטפטף ואז לדלות בקמח התירס. מטגנים עד חום זהוב קל פריך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קמח אורז
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת. מתבלים מיד במלח. חזור עם הקונכייה, טבילה לתוך הבלילה ואז טיגון בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
5
מניחים את הירוקים בקערה ומטפטף עם כ 1/4 כוס של ויניגרט תפוז צ ' יפוטלה ועונה עם מלח ופלפל. תלולית את הירוקים על מגש ומניחים חלק מהפלפלים הפרוסים על גבי.