דיז'ון בגריל והמבורגר הודו עם אורז בר
דיז'ון בגריל והמבורגר הודו אורז בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך אורז, חרדל דיז'ון, הודו טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז בר מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורז בר ועוגיות חמוציות מיובשות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ארץ קלה להפליא אורז בר דיז'ון ופאי חזיר, הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, ו המבורגר הודו אוכמניות בר.
הוראות
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב. מכסים ומקררים עד ההגשה.
בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי ההמבורגר למעט לחמניות. תערובת צורה לתוך 6 קציצות סגלגלות, על 3/4 אינץ ' עבה.
קציצות גריל נחשפו מעל חום בינוני 12 עד 15 דקות, מפנה פעם אחת, עד לא ורוד יותר במרכז מדחום מוכנס במרכז קורא 74°.
הוסף לחמניות, לחתוך צדדים למטה, במשך 4 דקות האחרונות של צלייה עד קלוי.
מגישים המבורגרים על לחמניות. למעלה עם רוטב.