דייסה אפויה לילה
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, דייסה אפויה למשך הלילה עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 9 מנות עם 367 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תפוחים, שמן צמחי, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 46%, המנה הזו מוצקה. נסו תערובת משלך דייסת לילה, לביבות דייסת לילה עם שיבולת שועל מגולגלת וחלב חמאה, ו דייסת בננה אפויה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר מביאים מים לרתיחה; מוסיפים שיבולת שועל. לחזור לרתיחה; לבשל 1 דקה.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד במשך 5 דקות.
שלב ביצים, תפוחים, סוכר חום, חלב, שמן, צימוקים, אבקת אפייה, מלח וקינמון. מערבבים פנימה שיבולת שועל. כף לתוך 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 60-65 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
חותכים לריבועים; יוצקים חלב על כל מנה אם רוצים.