דייקון מסורתי מטוגן מהמטבח האמריקאי של הירוקו
דייקון מסורתי מטוגן מהמטבח האמריקאי של הירוקו עשוי להיות בדיוק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 44 אוהדים. אם יש לך אורז מלוטש, מלאי ירקות, רוטב מיסו חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סוקיאקי במטבח אמריקאי מהמטבח האמריקאי של הירוקו, צ'יקן נמבאן מהמטבח האמריקאי של הירוקו, ו קציץ בשר מסורתי "All-American" (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מיסו, סוכר, מירין, סאקה בסיר בינוני לטאטא עד חלקה.
מניחים את הסיר על אש בינונית ומביאים אותו לרתיחה.
מבשלים את התערובת, ערבוב כל הזמן, במשך 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים במשך 8 דקות, ערבוב מדי פעם. לכבות את החום, להוסיף את פתיתי פלפל אדום, ומערבבים. (רוטב נוסף ניתן לאחסן במקפיא.)
עבור דייקון: לקלף את צנון דייקון לחתוך 4 דיסקים מדידה 2 1/2 אינץ 'בקוטר ו 2 אינץ' עבה.
מניחים את דיסקי דייקון בסיר בינוני עם מספיק מים קרים כדי לכסות אותם ב 2 אינץ'. לעטוף את האורז בשכבה כפולה של גזה, ליצור שק על ידי קשירת הצוואר עם חוט המטבח, ולהוסיף אותו לסיר. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני, ולאחר מכן להקטין את החום בינוני נמוך, ומבשלים את הדייקון, שנחשף, במשך 30 עד 45 דקות.
באמצעות כף מחוררת, להסיר בזהירות את הדיסקים דייקון, להשליך את המים והאורז, ולשטוף את הדיסקים בקערה מתחת למים קרים. תחליף את המים כמה פעמים.
לנקז את הדיסקים דייקון שוב.
מניחים את מלאי האצות בסיר הנקי מעל חום בינוני ומביאים אותו לרתיחה.
מוסיפים את הדיסקים של דייקון, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים את הדייקון במשך 30 דקות. בעוד דייקון הוא בישול, לערבב את רוטב מיסו חריף עם 2 כפות של המניה מן הסיר כדי לשחרר את הרוטב.
באמצעות כף מחוררת, מעבירים את הדייקון לקערות הגשה, ושומרים את המניה לשימוש מאוחר יותר במנות אחרות (כמו בסיס למרק מיסו). באמצעות כף, יוצקים את הרוטב החריף על הדיסקים דייקון.
מקשטים עם שומשום בצל ירוק ומגישים. הזהר את האורחים שלך כי צנון דייקון עשוי להיות די חם במרכז.