דלוקס פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם שרימפס נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 864 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בייקון, בצל ירוק, צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו דלוקס ממולאים תפוחי אדמה אפויים (לא עבור דיאטה!!), דלוקס פירה, ו שרימפס פעמיים אפוי ממולא תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לשפשף את תפוחי האדמה עם שמן צמחי ולשים אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים את תפוחי האדמה עד מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מבשלים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה עד פריך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים את הפרוסות לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז, ואז להתפורר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
יוצקים את כל אבל 3 כפות של שומן חזיר מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חותכים את השרימפס לשלישים. לחמם את שומן החזיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
8
מוסיף את השרימפס, תיבול קייג ' ון, וקורט של מלח. מבשלים עד השרימפס הם אטומים, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
כאשר תפוחי האדמה נעשים, לתת להם להתקרר מעט (להשאיר את התנור על). חותכים את השליש העליון של כל תפוח אדמה בזהירות לגרוף את הבשר לקערה. לגרוף את תפוחי האדמה מהשליש העליון, ולהוסיף כי לקערה, ואז להשליך את העור. להשאיר על גבול 1/4 אינץ ' של תפוחי אדמה בתוך העור. מחית את בשר תפוחי האדמה עם 1 כפית מלח, בצל ירוק, גבינה, חמאה, שמנת חמוצה, מיונז ופלפל שחור. למלא את קליפות תפוחי האדמה עם המילוי, mounding כל תוספת על גבי. מחלקים את השרימפס על גבי תפוחי האדמה ומפזרים בייקון מתפורר. להחזיר את תפוחי האדמה לתנור על תבנית האפייה ולאפות אותם עד מחומם דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)