דלעת Sufganiot עם ג'לי חמוציות
דלעת Sufganiot עם ג'לי חמוציות הכנת המתכון לוקחת כ 15 דקות. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. 97 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו זנגביל הקרקע, קינמון טחון, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 23%. נסו ג'לי חמוציות Jalapeno (ג' לי חג המולד), ג'לי חמוציות, ו ג'לי אוכמניות ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה בקערת הערבוב של מערבל לעמוד.
יוצקים חלב חם על חמאה; מערבבים מדי פעם עד שהחמאה נמסה.
לטאטא מחית דלעת, 3/4 כוס סוכר לבן, ביצים וחלמון ביצה לתערובת חלב.
בקערה נפרדת, לשלב קמח, שמרים, מלח, זנגביל, קינמון, ו allspice. באמצעות מצורף ההנעה, לערבב כ 4 כוסות של תערובת קמח על מהירות נמוכה. לגרד את הצדדים של קערה ומתחת משוט.
מוסיפים את הקמח שנותר ומערבבים, מגרדים את הצדדים, במהירות נמוכה עד לשילוב מלא. הבצק יהיה רטוב מאוד, כמעט עקביות בצק עוגיות; אל תדאג, זה יספוג לחות כפי שהוא יושב.
מעביר בצק לקערה משומנת. כיסוי קערה עם ניילון לעטוף מצופה בקלילות עם ספריי בישול. להכניס למקרר לפחות 5 שעות או לילה.
מערבבים רוטב חמוציות משומר עם 1/3 כוס מים בסיר קטן. לשבור את הרוטב מעט עם כף.
חום, מכוסה, מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד רוטב חמוציות נמס, על 25 דקות.
יוצקים לתוך קערה ומקררים.
מניחים בצק מקורר על משטח עבודה משוריין היטב. מעצבים אותו לכדור, מחלקים את הבצק לשניים, ומחזירים חצי מהבצק לקערה המשומנת. מכסים בניילון נצמד משומן ומקררים.
מגלגלים את מחצית הבצק הנותרת, משטח צובע לפי הצורך, עד עובי 1/4 אינץ'.
חותכים את כדורי בצק עם חותך 3 אינץ'.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף או אניה סיליקון. זה ימנע את הבצק מלהידבק ולקרוע.
העברת סיבובי בצק לסדין אפייה מוכן בזוגות (אחד יהיה החצי העליון, השני החצי התחתון של הסופגנייה). לאסוף שאריות בצק שנותרו ולהוסיף אותם לבצק המאוחסן במקרר.
לטאטא ביצה לבן עם 1 כפית מים.
מברשת את הכדורים כי יהיה החצאים התחתונים של הסופגניות עם ביצה מוכה לבן.
כפית 1 כפית ג ' לי חמוציות למרכז של כל סיבוב תחתון; לסדר סיבוב שני על גבי ולחץ על הקצוות לאטום.
תנו לסופגניות לנוח 20 דקות.
עבודה בקבוצות, מטגנים סופגניות עד השחמה היטב, על 1 1/2 דקות לכל צד.
מסננים סופגניות על מגבות נייר.
יוצקים 1/2 כוס סוכר לבן לתוך שקית או קערה גדולה; לזרוק סופגניות סוכר מעיל. סופגניות אבק עם סוכר ' ממתקים לפני ההגשה. חזור עם הבצק שנותר.