קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

דלעת Sufganiot עם ג'לי חמוציות

דלעת Sufganiot עם ג'לי חמוציות
דלעת Sufganiot עם ג'לי חמוציות הכנת המתכון לוקחת כ 15 דקות. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. 97 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו זנגביל הקרקע, קינמון טחון, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 23%. נסו ג'לי חמוציות Jalapeno (ג' לי חג המולד), ג'לי חמוציות, ו ג'לי אוכמניות ופלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חמאה בקערת הערבוב של מערבל לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
יוצקים חלב חם על חמאה; מערבבים מדי פעם עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
לטאטא מחית דלעת, 3/4 כוס סוכר לבן, ביצים וחלמון ביצה לתערובת חלב.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בקערה נפרדת, לשלב קמח, שמרים, מלח, זנגביל, קינמון, ו allspice. באמצעות מצורף ההנעה, לערבב כ 4 כוסות של תערובת קמח על מהירות נמוכה. לגרד את הצדדים של קערה ומתחת משוט.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הקמח שנותר ומערבבים, מגרדים את הצדדים, במהירות נמוכה עד לשילוב מלא. הבצק יהיה רטוב מאוד, כמעט עקביות בצק עוגיות; אל תדאג, זה יספוג לחות כפי שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
מעביר בצק לקערה משומנת. כיסוי קערה עם ניילון לעטוף מצופה בקלילות עם ספריי בישול. להכניס למקרר לפחות 5 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מערבבים רוטב חמוציות משומר עם 1/3 כוס מים בסיר קטן. לשבור את הרוטב מעט עם כף.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
חום, מכוסה, מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד רוטב חמוציות נמס, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
9
יוצקים לתוך קערה ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מניחים בצק מקורר על משטח עבודה משוריין היטב. מעצבים אותו לכדור, מחלקים את הבצק לשניים, ומחזירים חצי מהבצק לקערה המשומנת. מכסים בניילון נצמד משומן ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מגלגלים את מחצית הבצק הנותרת, משטח צובע לפי הצורך, עד עובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
חותכים את כדורי בצק עם חותך 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף או אניה סיליקון. זה ימנע את הבצק מלהידבק ולקרוע.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
העברת סיבובי בצק לסדין אפייה מוכן בזוגות (אחד יהיה החצי העליון, השני החצי התחתון של הסופגנייה). לאסוף שאריות בצק שנותרו ולהוסיף אותם לבצק המאוחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
לטאטא ביצה לבן עם 1 כפית מים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
מברשת את הכדורים כי יהיה החצאים התחתונים של הסופגניות עם ביצה מוכה לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
17
כפית 1 כפית ג ' לי חמוציות למרכז של כל סיבוב תחתון; לסדר סיבוב שני על גבי ולחץ על הקצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
18
תנו לסופגניות לנוח 20 דקות.
19
עבודה בקבוצות, מטגנים סופגניות עד השחמה היטב, על 1 1/2 דקות לכל צד.
20
מסננים סופגניות על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
21
יוצקים 1/2 כוס סוכר לבן לתוך שקית או קערה גדולה; לזרוק סופגניות סוכר מעיל. סופגניות אבק עם סוכר ' ממתקים לפני ההגשה. חזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך