קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

דלעת בלוטים ממולאת תפוחים

דלעת בלוטים ממולאת תפוחים
זקוקים לארוחה ללא גלוטן? סקווש צנוברים ממולא בתפוח יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 331 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. תמורת $1.25 למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 247 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם סוכר חום, צימוקים זהובים, תפוחי גרני סמית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 82%, וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: דלעת צנובר ממולאת תפוחים, דלעת צנובר ממולאת תפוחים ודלעת צנובר ממולאת תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה עם הצד החתוך כלפי מטה. ממלאים את תבנית האפייה ב-1/2 אינץ' מים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים את הדלעת בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מסננים את כל המים שנותרו בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
בזמן שהדלעת נאפה, ממיסים את המרגרינה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבצל והתפוח במרגרינה עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, 10 עד 15 דקות. מגרדים את התערובת לקערה לצינון עד לסיום האפייה של הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
סכין קילוףסכין קילוף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לאחר שהדלעת מוכנה, מערבבים את הצימוקים, הסוכר החום, הקינמון וגבינת הצ'דר לתוך תערובת התפוחים. הופכים את הדלעת החתוכה כלפי מעלה על תבנית האפייה וממלאים בתערובת התפוחים. מחזירים את הדלעת לתנור; אופים עד שהמילוי חם והגבינה נמסה, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סכין קילוףסכין קילוף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®