קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

דלעת בלוטים ממולאת תפוחים

דלעת בלוטים ממולאת תפוחים
זקוקים לארוחה ללא גלוטן? סקווש צנוברים ממולא בתפוח יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 331 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. תמורת $1.25 למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 247 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם סוכר חום, צימוקים זהובים, תפוחי גרני סמית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 82%, וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: דלעת צנובר ממולאת תפוחים, דלעת צנובר ממולאת תפוחים ודלעת צנובר ממולאת תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה עם הצד החתוך כלפי מטה. ממלאים את תבנית האפייה ב-1/2 אינץ' מים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים את הדלעת בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מסננים את כל המים שנותרו בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
בזמן שהדלעת נאפה, ממיסים את המרגרינה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבצל והתפוח במרגרינה עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, 10 עד 15 דקות. מגרדים את התערובת לקערה לצינון עד לסיום האפייה של הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
סכין קילוףסכין קילוף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
לאחר שהדלעת מוכנה, מערבבים את הצימוקים, הסוכר החום, הקינמון וגבינת הצ'דר לתוך תערובת התפוחים. הופכים את הדלעת החתוכה כלפי מעלה על תבנית האפייה וממלאים בתערובת התפוחים. מחזירים את הדלעת לתנור; אופים עד שהמילוי חם והגבינה נמסה, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סכין קילוףסכין קילוף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה