דלעת דאל
דלעת דאל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח ים, ג'ינג'ר, בצלים חומים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מרק דאל, Indian Dahl, ו עדשים הודייםdahl.
הוראות
מחממים מחבת גדולה ללא מקל על חום בינוני.
מוסיפים מחצית הגהי ומבשלים דלעת בקבוצות, משליכים את המחבת לעתים קרובות עד הדלעת הוא צבעוני היטב ומתחיל לרכך; להפריש.
הוסף עוד כף של ghee, ועבודה בקבוצות, לבשל silverbeet עד נבול ומכרז.
הסר מהמחבת והוסף להזמנה pumpkin.In אותו מחבת, חום שנותר ghee; להוסיף בצל, שום וג ' ינג ' ר; לבשל עד שמתחיל לרכך וריחני.
מוסיפים תבלינים, ערבוב עד ריחני.
מוסיפים צ ' ילי, עדשים ומים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום לרתיחה; לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם עד דאל הוא עבה ומרק, כ 40 דקות.ממש לפני דאהל מוכן, מחממים שמן צמחי במחבת גדולה.
מוסיפים כמון, זרעי חרדל ועלי קארי; מבשלים עד זרעי החרדל 'פופ'.להחזיר דלעת ותרד, עם עגבניות תערובת תבלין מזג פאן עם דאהל; מערבבים לשלב ולחמם דרך. עונה לטעום ומערבבים במחצית כוסברה, שמירה על שארית לקישוט.
מגישים חם עם אורז בסמטי, צ ' אטני וסלט מלפפון.