קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

דלעת ונקניקיות מניקוטי

דלעת ונקניקיות מניקוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דלעת ונקניק מניקוטי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך פלפל, קונכיות פסטה מניקוטי, דלעת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: נקניק מניקוטי, נקניק מניקוטי, ו נקניק גבינה מניקוטי.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F. מבשלים ומנקזים פגזי פסטה לפי הוראות האריזה, תוך שימוש בזמן בישול מינימלי. בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק, שום וכף 1 של מרווה קצוצה על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק הוא כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, לנצח ביצה. מערבבים גבינת ריקוטה, דלעת, גבינת פרמזן, פלפל, 1 כוס גבינה איטלקית, נשאר 1 כף מרווה קצוצה ונקניק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים 1 כוס של רוטב אלפרדו בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9-inch (3-quart). ממלאים פגזי פסטה בתערובת נקניק. מסדרים ממולאים פגזים על רוטב בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4
יוצקים 2 כוסות הנותרים של רוטב אלפרדו באופן שווה על פגזים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
5
מכסים; אופים 30 עד 35 דקות או עד חם. Uncover; למעלה עם הנותרים 1 כוס גבינה איטלקית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים 5 עד 10 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מקשטים עם עלי מרווה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ