דלעת וקרמל-פאי פקאן
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1038 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, קרמל את הסוכר מעל חום בינוני גבוה עד שהוא זהב כהה.
מוסיפים פקאנים ומערבבים כדי לצפות אותם.
מוסיפים את החמאה ומסירים את המחבת מהחום. מערבבים את האגוזים עד החמאה משולבת.
מורחים את האגוזים באופן שווה על החלק התחתון של piecrust. תניח בצד.
בקערה גדולה מקציפים יחד את הדלעת, השמנת והביצים עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים עד חלקה.
מנמיכים את החום ל 350 וממשיכים לאפות במשך 3040 דקות עד הקוסטרד מוגדר, למעט נקודה בגודל ניקל במרכז העוגה.
הסר מהתנור להתקרר לפני החיתוך.