דלעת חמאה ולזניה חזיר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 57% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 43 גרם חלבון , 49 גרם שומן , ובסך הכל 798 קלוריות . 53 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-35 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אם יש לכם יין, עלי דפנה, פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 98% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דלעת חמאה וקישואים לזניה ללא גלוטן, טבעונית , דלעת חמאה אפויים ופרצנאים , ומרק דלעת חמאה ותפוחים .
הוראות
1
עבור ראגו חזיר: (זה לגמרי יכול להיעשות מראש!)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד ריקוטה טרייה איכותית
2
מניחים את השום, הסלרי, הבצל והשומר במעבד מזון ומטגנים למחית גסה.
מרכיבים שתצטרך
ריקוטה טרייה באיכות גבוהה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
או כל סוג שאתה אוהב, גבעול ופרוס
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ספרדי גדול, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מצפים סיר גדול ורחב בשמן זית וזורקים פנימה את הירקות המרוכזים. מביאים את המחבת לאש בינונית-גבוהה ומתבלים בנדיבות במלח ומזליף פלפל אדום כתוש. מבשלים את הירקות עד שהם מתחילים להשחים ויוצרים קרום בתחתית התבנית; היה סבלני...זה ייקח קצת זמן. מגרדים את הקראד מתחתית התבנית ונותנים לו להיווצר מחדש. הישארו איתו ואל תתנו לו לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כוסות עגבניות משומרות מחית
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
4
מוסיפים את בשר החזיר הטחון, מפזרים מלח וחוזרים על התהליך הזה. זה דורש סבלנות...קבל את זה ותמשיך הלאה. כאן נוצרים טעמים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
כשהבשר יפה ושחום, מוסיפים פנימה את רסק העגבניות, מערבבים לאיחוד ומבשלים, תוך ערבוב תכוף, במשך 3 עד 4 דקות. מערבבים פנימה את היין הלבן ונותנים לו להתבשל במשך 2 עד 3 דקות.
זורקים פנימה את העגבניות המרוסקות, דפנה, מקל קינמון, טימין ו-2 כוסות מים. טועמים ומתבלים במלח אם צריך. מביאים לרתיחה ומנמיכים לרתיחה. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, מוסיפים עוד מים ומצמצמים שוב. טועמים ומתקנים את התבלינים במידת הצורך. כבו את האש והשתמשו מיד או אחסנו לשימוש עתידי.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
ללזניה: מחממים תנור ל-350 מעלות F. עובדים בקבוצות, זורקים את פרוסות דלעת החמאה עם שמן זית ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מניחים את פרוסות הדלעת על מגשי נייר ואופים עד שהדלעת רכה אך עדיין מחזיקה בצורתה, כ-20 דקות. חוזרים על הפעולה עד שכל הדלעת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מצפים מחבת גדולה בשמן זית, זורקים פנימה 2 משיני השום וקורט פלפל אדום כתוש ומביאים את המחבת לאש בינונית-גבוהה. כשהשום זהוב וארומטי מאוד, מסירים אותו וזורקים לקערת "תודה שבאת".
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
15
מניחים מצקת של ראגו חזיר בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ' ומפזרים אותה מסביב כדי לכסות קלות את תחתית הכלי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
16
מסדרים שכבה אחידה מהדלעת הצלויה על גבי הראגו; ודא שהדלעת מכסה לחלוטין את פני תבנית האפייה - זה משמש כ"פסטה". מכסים את שכבת הסקווש בנדיבות בעוד ראגו. כף כפית 1 כף מתערובת הריקוטה על הראגו. מסדרים שכבה אחידה של תרד ופטריות מעל הריקוטה.