קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות100
מגזין

דלעת חמאה ולזניה חזיר

דלעת חמאה ולזניה חזיר
דלעת חמאה ולזניה חזיר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 57% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 43 גרם חלבון , 49 גרם שומן , ובסך הכל 798 קלוריות . 53 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-35 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אם יש לכם יין, עלי דפנה, פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 98% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דלעת חמאה וקישואים לזניה ללא גלוטן, טבעונית , דלעת חמאה אפויים ופרצנאים , ומרק דלעת חמאה ותפוחים .

הוראות

1
עבור ראגו חזיר: (זה לגמרי יכול להיעשות מראש!)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד ריקוטה טרייה איכותית1 1/2 פאונד ריקוטה טרייה איכותית
2
מניחים את השום, הסלרי, הבצל והשומר במעבד מזון ומטגנים למחית גסה.
מרכיבים שתצטרך
ריקוטה טרייה באיכות גבוההריקוטה טרייה באיכות גבוהה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוסמגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
או כל סוג שאתה אוהב, גבעול ופרוסאו כל סוג שאתה אוהב, גבעול ופרוס
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ספרדי גדול, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל ספרדי גדול, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מצפים סיר גדול ורחב בשמן זית וזורקים פנימה את הירקות המרוכזים. מביאים את המחבת לאש בינונית-גבוהה ומתבלים בנדיבות במלח ומזליף פלפל אדום כתוש. מבשלים את הירקות עד שהם מתחילים להשחים ויוצרים קרום בתחתית התבנית; היה סבלני...זה ייקח קצת זמן. מגרדים את הקראד מתחתית התבנית ונותנים לו להיווצר מחדש. הישארו איתו ואל תתנו לו לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כוסות עגבניות משומרות מחית2 כוסות עגבניות משומרות מחית
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את בשר החזיר הטחון, מפזרים מלח וחוזרים על התהליך הזה. זה דורש סבלנות...קבל את זה ותמשיך הלאה. כאן נוצרים טעמים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
כשהבשר יפה ושחום, מוסיפים פנימה את רסק העגבניות, מערבבים לאיחוד ומבשלים, תוך ערבוב תכוף, במשך 3 עד 4 דקות. מערבבים פנימה את היין הלבן ונותנים לו להתבשל במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
זורקים פנימה את העגבניות המרוסקות, דפנה, מקל קינמון, טימין ו-2 כוסות מים. טועמים ומתבלים במלח אם צריך. מביאים לרתיחה ומנמיכים לרתיחה. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, מוסיפים עוד מים ומצמצמים שוב. טועמים ומתקנים את התבלינים במידת הצורך. כבו את האש והשתמשו מיד או אחסנו לשימוש עתידי.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
ללזניה: מחממים תנור ל-350 מעלות F. עובדים בקבוצות, זורקים את פרוסות דלעת החמאה עם שמן זית ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים את פרוסות הדלעת על מגשי נייר ואופים עד שהדלעת רכה אך עדיין מחזיקה בצורתה, כ-20 דקות. חוזרים על הפעולה עד שכל הדלעת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מצפים מחבת גדולה בשמן זית, זורקים פנימה 2 משיני השום וקורט פלפל אדום כתוש ומביאים את המחבת לאש בינונית-גבוהה. כשהשום זהוב וארומטי מאוד, מסירים אותו וזורקים לקערת "תודה שבאת".
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
10
מוסיפים למחבת מחצית מהפטריות, מתבלים במלח ומבשלים עד שהן רכות ונבולות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
מוציאים מהמחבת ושומרים. חזור על כל התהליך הזה - החל מהשמן והשום - עם שאר הפטריות, ואחריו התרד ב-2 מנות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
12
מסננים ומצננים את התרד המבושל במסננת או במסננת רשת.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
13
בקערה גדולה משלבים את הריקוטה והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
להרכבה: מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מניחים מצקת של ראגו חזיר בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ' ומפזרים אותה מסביב כדי לכסות קלות את תחתית הכלי.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
16
מסדרים שכבה אחידה מהדלעת הצלויה על גבי הראגו; ודא שהדלעת מכסה לחלוטין את פני תבנית האפייה - זה משמש כ"פסטה". מכסים את שכבת הסקווש בנדיבות בעוד ראגו. כף כפית 1 כף מתערובת הריקוטה על הראגו. מסדרים שכבה אחידה של תרד ופטריות מעל הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סכין קילוףסכין קילוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
17
מפזרים את הפרמזן המגוררת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
18
מניחים שכבה נוספת של דלעת על הפרמזן וחוזרים על התהליך עד שתבנית האפייה מלאה, ומסיימים בשכבה עליונה של דלעת ומעליה מעט ראגו ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
19
מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף, מניחים על תבנית ואופים 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
20
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
21
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה