דלעת חרדל להתענג
דלעת חרדל להתענג דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 380 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו דלורית, חרדל כמו של קולמן, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו דלעת חרדל להתענג, תבלין חרדל תוצרת בית, ו שפמנון חרדל מטוגן עם תבלין עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק דלעת עם סוכר וקורט של מלח בקערה גדולה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, 1 שעה. צ ' יל, מכוסה, 8 שעות. (סוכר יהיה נוזלי.)
תערובת דלעת מבשלים, מים ויין בסיר כבד 6 ליטר רחב עד הדלעת היא רק במכרז, על 10 דקות.
להעביר דלעת עם כפית מחוררת לקערה ומערבבים בצימוקים, ואז להרתיח נוזל בישול עד מופחת על 1 כוס, על 10 דקות.
מעבירים סירופ לכוס מדידה, ואז לאט לאט לטאטא לתוך חרדל בקערה קטנה עד חלקה. מערבבים לתוך תערובת דלעת. מגניב, ואז להירגע, מכוסה, לפחות 8 שעות להתמזג טעמים.
רליש יכול להיות מקורר עד 2 שבועות.