דלעת כבוש מטוגן
דלעת מטוגן כבוש הוא סקווש ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך דלעת סקווש, שמן זית, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו דלעת כבושה עם מרווה והל, טיגון ביצה ודלורית טרטן סקווש, ו דלעת סקווש ופסטה מרווה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
שים חומץ, מלח, סוכר, ו 3 כוסות מים בסיר וחום על חום בינוני-נמוך עד מלח וסוכר להתמוסס.
לקלף סקווש עם מקלף ירקות.
חותכים רבעים לרוחב לגרד זרעים.
חותכים רבעים לשניים, ואז לתוך 1/4-in.- פרוסות רחבות.
יוצקים מספיק שמן לתוך סיר עמוק גדול לבוא לפחות 3/4 ב. למעלה הצדדים; חום עד 325 על מדחום מטגנים עמוק. סקווש מטגנים בקבוצות, פונה לעתים קרובות, עד חום רך וזהוב, 3 עד 5 דקות.
ניקוז על מגבות נייר. מטגנים מרווה עד קריספ, כ -45 שניות; לנקז. מטגנים שום עד הזהב, 1 עד 2 דקות; ניקוז. שמור שמן לשימוש נוסף.
שכבת סקווש למחבת טרין או כיכר זכוכית (לפחות 1/2-qt. גודל). למעלה עם שום ומרווה ויוצקים במלח מקורר מספיק כדי לכסות על ידי 1/2 ב. צ ' יל לפחות 1 שעה.
הפוך קדימה: עד 1 יום, מקורר.