דלעת כופתאות ממולא פרסית עם עלי כותרת של ורדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דלעת ממולא פרסי עם עלי כותרת ורדים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 378 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דובדבנים, מיץ תפוזים, קישואים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מנגו במרינדה עם עלי ורדים, סלט פירות טרי עם עלי כותרת של ורדים, ו מרציפן ליל קיץ עם עלי ורדים.
הוראות
לחתוך בצורה מסודרת את החלק העליון של כל סקווש ולהניח אותו בצד. בדוק את התחתית כדי לראות אם הם ברמה. אם לא, לחתוך מספיק כדי שהם יעמדו בהתמדה. לגרוף את הזרעים ולמקם את הדלעת בתבנית אפייה משומנת. לשפשף אותם בפנים ובחוץ עם שמן זית עד מצופה היטב, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים 4 כפות של שמן זית, ואחריו בצל וסוטא עד להשחמה קלה.
מוסיפים את השום, אורז, אגוזי מלך, אוכמניות, דובדבנים, משמשים ועלי כותרת של ורדים. מערבבים היטב וממשיכים לבשל במשך 5 דקות, מוסיפים מעט מים אם התערובת יבשה. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
למלא כל סקווש עם מלית ולהחליף את צמרות.
מקציפים יחד את מיץ התפוזים, מי הזעפרן והשמן הנותר ושופכים על הדלעת. מכסים בחוזקה עם מכסה צלחת ואופים במשך 25 דקות, מתבלים מדי פעם עם המיץ. Uncover, baste, ואופים עד הדלעת הוא זהוב ומכרז, על 5 דקות יותר.
כדי לשרת, להעביר את הסקווש מגש ויוצקים את הנוזל מתבנית האפייה על גבי.
מקשטים עם עלי כותרת של ורדים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
Reprinted with permission from Lucid Food: Cooking for an Eco-Conscious Life by Louisa Shafia. זכויות יוצרים טקסט © 2010 על ידי לואיזה שפיה. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.לואיזה שפיה היא המייסדת של Lucid Food, חברת קייטרינג ידידותית לסביבה הממוקמת בעיר ניו יורק. בוגרת מכון גורמה טבעי, היא עבדה במסעדת מילניום ורוקסן באזור מפרץ סן פרנסיסקו, ובאקוויט ובמזון ויין טהור בניו יורק.