דלעת מוס דלעת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו לנסות את מוס הדלעת. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל אירופאי. אם יש לכם סודה לשתייה, מלח, סוכר של קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: דלעת מוס דלעת, דלעת מוס דלעת, ו קפוצ'ינו מוס קצת.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את הסוכר, הדלעת, השמן והביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון והמלח; מקציפים בהדרגה לתערובת דלעת עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים ל-9 אינץ ' משומן ומקומח. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 325 ניתנים לזיהוי למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
חותכים עוגה ל-3/4 אינץ'. קוביות.
בינתיים מקציפים חלבון ביצה; מערבבים פנימה אגוזי פקאן וסוכרים.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר כסף.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 9-13 דקות או עד לתפיחה, תוך ערבוב פעם אחת. מגניב לגמרי.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר קונדיטורים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הדלעת, הקינמון והווניל. מקפלים פנימה 1-1 / 2 כוסות קצפת.
בתוך 3-1 / 2-קאט. קערת טריפל או קערת הגשה מזכוכית, שכבה מחצית מהעוגה, מוס דלעת, תוספת מוקצפת שנותרה ופקאן. חזור על שכבות. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב טריפל עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "