דלעת-מייפל קרם קרמל
דלעת-מייפל קרם קרמל נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך דלעת, סוכר חום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: אדר קרם קרמל, מייפל דלעת סירי דה קרם, ו דלעת מייפל קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן, כבד על חום בינוני; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות. המשך בישול עד הזהב (כ 4 דקות). מיד לשפוך לתוך 6 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול, הטיה כל כוס במהירות עד מעילים סוכר קרמל בתחתית הכוס. תניח בצד.
מקציפים סוכר חום, סירופ, וביצים בקערה בינונית עם מקציף.
מוסיפים את הדלעת ואת 5 המרכיבים הבאים (דלעת באמצעות חלב התאדה), ערבוב עד היטב מעורבב. מחלקים תערובת שווה בין כוסות פודינג מוכן.
מניחים כוסות במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר כוסות מחבת. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
שחרר קצוות של רפרפת עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל כוס; הפוך על צלחות.
טפטוף כל סירופ מקורמל שנותר על פודינג.
מקשטים עם אגוז מוסקט מגורר טרי,אם תרצה.