דלעת ממולאת ריקוטה
דלעת ממולאת ריקוטה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן ראשוני משרת 8 . מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. 122 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם גבינת פרמזן, דלעת, רוטב ספגטי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. ציון זה מרהיב. נסו דלעת ממולאת ריקוטה, פריחת סקווש ממולאת בריקוטה, ו דלעת בלוטים ממולאת ריקוטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
חתוך קצוות דלעת; חותכים דלעת לשניים (לאורך). בעזרת כפית גורפים זרעים וחלק מהעיסה ומשאירים קליפות בעובי של כ-1/2 אינץ'. אדים קליפות דלעת מעל מים רותחים עד שהם רכים פריכים (כ -5 דקות). לצלול לתוך מים קרים, לנקז היטב ולהניח בצד.
במחבת קטנה על אש בינונית ממיסים כף אחת מהחמאה.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד שהם מסיימים. סוחטים את התרד להסרת לחות נוספת ומוסיפים לשום ובצל ומבשלים עד לחימום יסודי.
בקערת ערבוב בגודל בינוני שלבו ביצים, ריקוטה, פרמזן, פטרוזיליה, מלח, פלפל, תיבול איטלקי ותערובת תרד. ממלאים את חצאי הדלעת בתערובת זו, כשלוש כפות לקליפה ומניחים דלעת בתבנית אפייה רדודה. ממיסים את יתרת החמאה ומברישים מעל קליפות הדלעת
אופים 20 דקות. אם רוצים, מגישים עם רוטב עגבניות.