דלעת ספגטי וכדורי בשר
דלעת ספגטי וכדורי בשר נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שיני שום, בזיליקום, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סקווש ספגטי וכדורי בשר, דלעת ספגטי וכדורי בשר, ו עבור דלעת ספגטי עם כדורי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הדלעת ספגטי לחצי לאורכו; להשליך זרעים.
אופים סקווש, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה משומנת קלות ב 400 במשך 1 שעה. מגניב 10 דקות.
שלב עוף טחון, בצל ירוק, פטרוזיליה, 2 כף. גבינת פרמזן מגוררת טרי, ומלח. צורה לתוך 24 (2 אינץ') כדורים.
אופים ב 400 במשך 30 דקות. לגרד בתוך סקווש כדי להסיר גדילים דמויי ספגטי (כ 6 כוסות). כיסוי וקירור קישואים וכדורי בשר עד 24 שעות. מבשלים שום בשמן זית חם בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
מוסיפים רוטב פסטה, עגבניות חתוכות לקוביות, וכדורי בשר; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 10 דקות. סקווש מיקרוגל, מכוסה בניילון נצמד, בגובה 3 דקות. מערבבים בזיליקום לרוטב; לשרת מעל סקווש. למעלה עם גבינת פרמזן.