דלעת ספגטי, כרישה ופריטטה תפוחי אדמה
אם יש לכם פלפל, דלעת ספגטי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 38%. נסו בייקון, כרישה וספגטי פריטטה, תפוחי אדמה-כרישה פריטטה, ו תפוחי אדמה וכרישה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים סקווש.
להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוחי אדמה וכרישה; מבשלים, ערבוב כל הזמן, 7 דקות או עד השחמה קלה.
הוסף תערובת ביצים למחבת. כיסוי, להפחית את החום נמוך; לבשל 10 דקות או עד המרכז כמעט מוגדר. לחשוף ומפזרים גבינה.
מטאטא Preheat. לעטוף את הידית של מחבת עם לסכל; צלייה 5 דקות או עד גבינה נמסה.