קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

דלעת ספגטי עם נקניק, כרוב ועגבניות מיובשות

דלעת ספגטי עם נקניק, כרוב ועגבניות מיובשות
דלעת ספגטי עם נקניק, כרוב ועגבניות מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 841 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. 579 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מרק עוף, עגבניות מיובשות בשמן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שום קלוי וקייל ספגטי עם עגבניות מיובשות, סקווש ספגטי עם כרוב עלים Garlicky Pesto ועגבניות מיובשות, ו קיש תרד עם עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את קישואים לחתוך בצד למטה בתבנית אפייה, ולהוסיף מספיק מים במחבת לבוא 1/2 אינץ ' את הצדדים שלה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 45 דקות, ואז מתהפכים ומבשלים, מכוסים, עד הסקווש הוא מאוד רך, 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לקרר את הדלעת מעט, להסיר את הזרעים עם כף, ולאחר מכן להשתמש במזלג כדי למשוך בעדינות את החוטים מן הקליפה. לזרוק עם החמאה בעוד עדיין חם, ומתבלים לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
בעוד הדלעת מתבשלת, מחממים את שמן העגבניות השמור במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את הנקניק ומבשל עד השחמה, פירוק כמו שאתה הולך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6
הסר את הבשר לקערה עם כפית מחוררת, משאיר את השומן מאחור במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את השום והכרוב למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא ריחני מאוד והכרוב מתחיל לרכך, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את העגבניות המיובשות, מרק עוף ורמוט. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הכרוב הוא רך מאוד והנוזל הוא כמעט כל מופחת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ורמוטורמוט
כרובכרוב
9
להחזיר את הנקניק למחבת ולהוסיף פרמזן ובזיליקום. לזרוק היטב לשלב העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגישים עם סקווש ספגטי חם העליון עם מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה