קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

דלעת ספגטי עם נקניק, כרוב ועגבניות מיובשות

דלעת ספגטי עם נקניק, כרוב ועגבניות מיובשות
דלעת ספגטי עם נקניק, כרוב ועגבניות מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 841 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. 579 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מרק עוף, עגבניות מיובשות בשמן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שום קלוי וקייל ספגטי עם עגבניות מיובשות, סקווש ספגטי עם כרוב עלים Garlicky Pesto ועגבניות מיובשות, ו קיש תרד עם עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את קישואים לחתוך בצד למטה בתבנית אפייה, ולהוסיף מספיק מים במחבת לבוא 1/2 אינץ ' את הצדדים שלה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 45 דקות, ואז מתהפכים ומבשלים, מכוסים, עד הסקווש הוא מאוד רך, 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לקרר את הדלעת מעט, להסיר את הזרעים עם כף, ולאחר מכן להשתמש במזלג כדי למשוך בעדינות את החוטים מן הקליפה. לזרוק עם החמאה בעוד עדיין חם, ומתבלים לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
4
בעוד הדלעת מתבשלת, מחממים את שמן העגבניות השמור במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיף את הנקניק ומבשל עד השחמה, פירוק כמו שאתה הולך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6
הסר את הבשר לקערה עם כפית מחוררת, משאיר את השומן מאחור במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את השום והכרוב למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא ריחני מאוד והכרוב מתחיל לרכך, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את העגבניות המיובשות, מרק עוף ורמוט. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הכרוב הוא רך מאוד והנוזל הוא כמעט כל מופחת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ורמוטורמוט
כרובכרוב
9
להחזיר את הנקניק למחבת ולהוסיף פרמזן ובזיליקום. לזרוק היטב לשלב העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מגישים עם סקווש ספגטי חם העליון עם מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות