דלעת ספגטי עם נקניק, כרוב ועגבניות מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 841 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. 579 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מרק עוף, עגבניות מיובשות בשמן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שום קלוי וקייל ספגטי עם עגבניות מיובשות, סקווש ספגטי עם כרוב עלים Garlicky Pesto ועגבניות מיובשות, ו קיש תרד עם עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את קישואים לחתוך בצד למטה בתבנית אפייה, ולהוסיף מספיק מים במחבת לבוא 1/2 אינץ ' את הצדדים שלה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 45 דקות, ואז מתהפכים ומבשלים, מכוסים, עד הסקווש הוא מאוד רך, 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לקרר את הדלעת מעט, להסיר את הזרעים עם כף, ולאחר מכן להשתמש במזלג כדי למשוך בעדינות את החוטים מן הקליפה. לזרוק עם החמאה בעוד עדיין חם, ומתבלים לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
4
בעוד הדלעת מתבשלת, מחממים את שמן העגבניות השמור במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני עד מנצנץ.