דלעת ספגטי עם נקניק, כרוב ועגבניות מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 841 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. 579 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מרק עוף, עגבניות מיובשות בשמן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שום קלוי וקייל ספגטי עם עגבניות מיובשות, סקווש ספגטי עם כרוב עלים Garlicky Pesto ועגבניות מיובשות, ו קיש תרד עם עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את קישואים לחתוך בצד למטה בתבנית אפייה, ולהוסיף מספיק מים במחבת לבוא 1/2 אינץ ' את הצדדים שלה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 45 דקות, ואז מתהפכים ומבשלים, מכוסים, עד הסקווש הוא מאוד רך, 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לקרר את הדלעת מעט, להסיר את הזרעים עם כף, ולאחר מכן להשתמש במזלג כדי למשוך בעדינות את החוטים מן הקליפה. לזרוק עם החמאה בעוד עדיין חם, ומתבלים לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
בעוד הדלעת מתבשלת, מחממים את שמן העגבניות השמור במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את הנקניק ומבשל עד השחמה, פירוק כמו שאתה הולך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
6
הסר את הבשר לקערה עם כפית מחוררת, משאיר את השומן מאחור במחבת.