דלעת ספגטי עם קרם חלפיניו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סקווש ספגטי עם Jalapeño קרם. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לך חלב, קמח, כדי 3 jalapeños, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו דלעת חלפיניו ספגטי סקווש, חלפיניו פופר ממולא ספגטי סקווש, ו גורי סקווש עם מטבל חלפיניו קרם (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סקווש חצי לאורכו ולהשתמש כף או מלון baller כדי להסיר זרעים וסיבים שמסביב. לשים סקווש, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה חמאה קלות ואופים עד רך כאשר הבשר הוא פירסינג עם מזלג, 30 עד 40 דקות. או לתקוע כמה חורים בעור של סקווש עם מזלג ומיקרוגל אותו על 10 דקות גבוהות. סקווש צריך להיות רך כאשר פירסינג עם מזלג; אם זה לא, מיקרוגל על במרווחים של 1 דקות עד במכרז.
בינתיים, בסיר בינוני מעל חום בינוני, חלב חם jalapeos עד בועות טופס לאורך קצה המחבת.
הסר תערובת מחום ולתת לשבת 15 דקות. זן ולהשליך jalapeos.
כאשר סקווש הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשתמש בכפית גדולה כדי לגרד את הגדילים מתוך העור לתוך קערה גדולה.
בסיר בינוני מעל חום בינוני-גבוה, להמיס 2 כפות. חמאה.
לטאטא קמח ומלח ומבשלים, לטאטא, עד הקמח מריח מבושל( כמו piecrust), על 3 דקות. יוצקים לאט חלב jalapeo-חדור תוך whisking. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לטאטא עד התערובת מתעבה מעט, על 3 דקות.
יוצקים תערובת על סקווש ומערבבים לשלב.
העברת תערובת לחמאה 2-qt. צלחת אפייה.
מפזרים גבינת ג ' ק ואופים עד מבעבע וחום על גבי, כ -30 דקות.