דלעת ספגטי עם תבלינים מרוקאים
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? דלעת ספגטי עם תבלינים מרוקאים יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, כוסברה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: דלעת ספגטי עם תבלינים מרוקאים, סקווש ספגטי מתובל מרוקאי, ו דלעת ספגטי עם ריבת עגבניות מרוקאית.
הוראות
פירס סקווש (על אינץ ' עמוק) בכל רחבי עם סכין חדה קטנה כדי למנוע התפוצצות. לבשל בתנור מיקרוגל 800 ואט על כוח גבוה (100 אחוז) במשך 6 עד 7 דקות. הפעל סקווש מעל ומיקרוגל עד סקווש מרגיש רך מעט כאשר לחוץ, 8 עד 10 דקות יותר. סקווש מגניב במשך 5 דקות.
בינתיים, להמס חמאה בסיר כבד קטן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה. מערבבים תבלינים ומלח ומסירים מן החום.
בזהירות חצי סקווש לאורך (זה ייתן קיטור) ולהסיר ולהשליך זרעים. עבודה מעל קערה, לגרד בשר סקווש עם מזלג, התרופפות והפרדת גדילים כפי שאתה להסיר אותו מן העור. לזרוק עם חמאה מתובלת וכוסברה.
* לחלופין, אתה יכול לאפות את הדלעת בתנור שחומם מראש 177° במשך 1 עד 1 1 1/4 שעות.
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "