דלעת ספגטי צלויה עם פרמזן-רג'יאנו
דלעת ספגטי קלויה עם פרמזן-רג'יאנו נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 219 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו דלעת ספגטי צלויה עם פרמזן-רג'יאנו ושמן כמהין, ברוקולי קלוי עם שום, לימון ופרמזן-רג'יאנו, ו Minestrone עם Parmigiano-רג'יאנו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
חותכים את הדלעת לחצי לאורכו לגרד את הזרעים.
מברשת את הבשר עם 2 כפות של שמן העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים את חצאי הסקווש לחתוך בצד על תבנית אפייה לצלות עד מזלג מכרז, על 50 דקות.
הסר את הדלעת מהתנור ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 30 דקות. לגרד את הבשר עם מזלג לעשות גדילים ארוכים; להפריש.
מחממים את שאר 2 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ, על 3 דקות.
מוסיפים את השום ואת השאלוט, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שמתרככים ומשחימים קלות, כ -3 דקות.
מוסיף את הדלעת השמורה, לזרוק עם מלקחיים כדי מעיל ביסודיות, ומבשלים עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף את הגבינה קומץ בכל פעם תוך זריקת הסקווש מעיל שווה.
מגישים עם פלפל שחור טחון טרי וגבינה נוספת.