קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות36
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת ספגטי צלויה עם פרמזן-רג'יאנו

דלעת ספגטי צלויה עם פרמזן-רג'יאנו
דלעת ספגטי קלויה עם פרמזן-רג'יאנו נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 219 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו דלעת ספגטי צלויה עם פרמזן-רג'יאנו ושמן כמהין, ברוקולי קלוי עם שום, לימון ופרמזן-רג'יאנו, ו Minestrone עם Parmigiano-רג'יאנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
חותכים את הדלעת לחצי לאורכו לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
מברשת את הבשר עם 2 כפות של שמן העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מניחים את חצאי הסקווש לחתוך בצד על תבנית אפייה לצלות עד מזלג מכרז, על 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
5
הסר את הדלעת מהתנור ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 30 דקות. לגרד את הבשר עם מזלג לעשות גדילים ארוכים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
מחממים את שאר 2 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מוסיפים את השום ואת השאלוט, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שמתרככים ומשחימים קלות, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיף את הדלעת השמורה, לזרוק עם מלקחיים כדי מעיל ביסודיות, ומבשלים עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
הסר מהחום ולהוסיף את הגבינה קומץ בכל פעם תוך זריקת הסקווש מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
סכין קילוףסכין קילוף
10
מגישים עם פלפל שחור טחון טרי וגבינה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל