דלעת ספגטי קלויה עם נקניק וכרוב
דלעת ספגטי קלויה עם נקניק וכרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ים, בצל, גבינת פרמזן חריפה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו דלעת ספגטי אפויה פעמיים עם נקניק וכרוב, דלעת ספגטי עם נקניק, כרוב ועגבניות מיובשות, ו סקווש ספגטי קלוי וקייל.
הוראות
מחממים תנור ומכינים מחבת: מחממים תנור ל 375°f (190°C). שמן מחבת גיליון עם כף אחת של השמן, או בשורה את מחבת הסדין עם Silpat.
הכנת סקווש הספגטי: עם סכין שף חדה, לחתוך 1/2 אינץ ' מהקצוות של סקווש הספגטי. ואז לעמוד סקווש על אחד הקצוות כדי לייצב אותו, לחתוך את הסקווש לשניים, מלמעלה למטה.
לגרוף את כל זרעים וחתיכות חוטי בפנים, ומניחים את חצאי סקווש לחתוך בצד למטה על מחבת גיליון משומן או מרופד. לתקוע את צמרות החצאים עם קצה של סכין חדה.
אופים ב 191° (190°C) במשך 35 עד 45 דקות עד שאתה יכול בקלות לתקוע את הצדדים של הסקווש עם מזלג.
הסר מהתנור ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לאחר מכן באמצעות קוצים של מזלג, לגרד את"ספגטי" -כמו גדילים של סקווש לקערה.
בצל Sauté, שום, כרוב: במחבת sauté גדולה, חום 2 כפות של שמן זית על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 2 עד 3 דקות. לאחר מכן מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את הקייל הפרוס ומבשלים דקה או שתיים.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים מבלי לערבב, עד שהנקניק מתחיל להשחים, ומערבבים וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהנקניקיות מבושלות דרך, כ -2 עד 3 דקות.
מוסיפים את גדילי הדלעת לספגטי לתערובת הנקניקיות ומערבבים לשלב, מבשלים עד שהסקווש מחומם, בערך דקה.
הסר מהחום ולהוסיף את גבינת פרמזן מגוררת אורגנו. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.