. , שהוא מוצק. נסו דלעת סקווש ומרק בטטה, דלעת סקווש ומרק בטטה, ו מרק בטרנוט סקווש בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר מלאי גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את דלעת סקווש, בטטות, ומספיק מרק ירקות כדי לכסות. מערבבים את הקורנית, ג ' ינג 'ר, כורכום, כוסברה, פלפל שחור, פלפל צ' ילה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך. מכסים ומבשלים עד ירקות הם מאוד רך, 20 עד 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
2 כוסות שיני שום
3
הסר וזרוק את פלפל צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4
יוצקים על 1/3 של המרק ו 1/3 של טופו לתוך בלנדר, מילוי הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. חזור עם שאר המרק וטופו. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל פירה המרק וטופו נכון בסיר הבישול.