דלעת סקווש ומרק תפוחים
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. . גשו לסופר וקנו ציר עוף, מרווה, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו דלעת סקווש ומרק תפוחים, מרק תפוחים דלורית, ו דלעת סקווש ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
סקווש בטרנוט, כרישה, גזר וסלרי בחמאה חמה עד שהירקות מתרככים, 10 עד 12 דקות.
מערבבים תפוחים, טימין, ומרווה לתוך תערובת סקווש; לשפוך במניות עוף סיידר. מביאים תערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים את הסיר במכסה ומבשלים עד שהירקות והתפוחים רכים, כ -30 דקות.
הסר מרק מחום וקריר מעט, כ -10 דקות.
יוצקים מרק לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים מכסה; דופק כמה פעמים לפני היציאה על להתמזג. מחית בקבוצות עד חלקה. החזר תערובת לסיר והתבלבל במלח לפי הטעם.
מקשטים מנות בודדות עם בייקון מתפורר.