מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם מלח כשר, פטריות שיטאקי מראש, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטריות, דלורית סקווש וגרוייר טארט, Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים, ו טארט פטריות וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין את הקרום, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוס מדידה יבשה וכפות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
3
שלב קמח והבא 3 מרכיבים (באמצעות אבקת אפייה) במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
שלב 1/4 כוס שמן 3 כפות מי קרח בקערה קטנה. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת שמן דרך מצנח מזון, ולעבד עד הבצק מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מפזרים בצק לתוך צלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. לחץ במהירות על הבצק לתוך שכבה אחידה בצדדים התחתונים ולמעלה של צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
מניחים את הקרום לתוך תנור חימום מראש, ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
כדי להכין מילוי, למקם סקווש במעבד מזון (לא לנקות מבצק), ולעבד במשך 1 דקה או עד סקווש הוא קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
8
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
10
להוסיף סקווש ובצל למחבת; לטגן במשך 9 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
11
בעוד טבחים סקווש, לשלב חצי גבינה (כ 1/3 כוס), ביצים, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה; מערבבים בתערובת סקווש.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוף
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
הסר את הקרום מהתנור; תערובת סקווש כפית מעל הקרום, ולהתפשט באופן שווה. להחזיר טארט לתנור 425; לאפות 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
14
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
15
מוסיף pancetta; לבשל 1 דקה או עד תחילת חום.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
16
מוסיפים פטריות; מבשלים במשך 7 דקות או עד השחמה. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
17
להוסיף יין; לבשל 1 דקה או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
18
הסר טארט מהתנור. מסדרים את תערובת הפטריות באופן שווה על גבי טארט; מפזרים עם הנותרים 1/3 כוס גבינה. החזר טארט לתנור 425.