דלעת סקווש ועוגת פטריות עם Gruyère
מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם מלח כשר, פטריות שיטאקי מראש, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטריות, דלורית סקווש וגרוייר טארט, Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים, ו טארט פטריות וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוס מדידה יבשה וכפות; רמה עם סכין.
שלב קמח והבא 3 מרכיבים (באמצעות אבקת אפייה) במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד בשילוב.
שלב 1/4 כוס שמן 3 כפות מי קרח בקערה קטנה. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת שמן דרך מצנח מזון, ולעבד עד הבצק מתפורר.
מפזרים בצק לתוך צלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. לחץ במהירות על הבצק לתוך שכבה אחידה בצדדים התחתונים ולמעלה של צלחת עוגה.
מניחים את הקרום לתוך תנור חימום מראש, ואופים במשך 10 דקות.
כדי להכין מילוי, למקם סקווש במעבד מזון (לא לנקות מבצק), ולעבד במשך 1 דקה או עד סקווש הוא קצוץ דק.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
להוסיף סקווש ובצל למחבת; לטגן במשך 9 דקות, ערבוב מדי פעם.
בעוד טבחים סקווש, לשלב חצי גבינה (כ 1/3 כוס), ביצים, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה; מערבבים בתערובת סקווש.
הסר את הקרום מהתנור; תערובת סקווש כפית מעל הקרום, ולהתפשט באופן שווה. להחזיר טארט לתנור 425; לאפות 9 דקות.
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיף pancetta; לבשל 1 דקה או עד תחילת חום.
מוסיפים פטריות; מבשלים במשך 7 דקות או עד השחמה. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
להוסיף יין; לבשל 1 דקה או עד הנוזל כמעט מתאדה.
הסר טארט מהתנור. מסדרים את תערובת הפטריות באופן שווה על גבי טארט; מפזרים עם הנותרים 1/3 כוס גבינה. החזר טארט לתנור 425.
אופים 3 עד 5 דקות או עד גבינה נמסה.