תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק שעועית לבנה דלורית. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בייקון, מרק עוף פחות נתרן, גרעיני pumpkinseed, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש ומרק שעועית לבנה, עוף, דלעת סקווש ומרק שעועית לבנה, ו שעועית לבנה טבעונית ומרק דלורית צלוי.
הוראות
1
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
הסר את בייקון מחבת, הזמנת 2 כפיות של טפטוף במחבת; להתפורר בייקון, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים בצל, סלרי ושום למחבת; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין; מבשלים עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים במרק, כמון, פלפל אדום, קינמון, וציפורן; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 5 דקות או עד סקווש הוא רך. מערבבים שמנת, אורגנו, מלח, פלפל שחור, שעועית; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)