דלעת סקווש, ריקוטה, ומרווה Crostini
מתכון Butternut סקווש, ריקוטה, ומרווה Crostini מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאבן זה יש 103 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. לך לחנות ותביא דלורית, שמן זית, ריקוטה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מרק דלורית וקרוסטיני מרווה, דלעת סקווש ומרק מרווה עם פירורי לחם מרווה, ו סקווש אצטרובל קרוסטיני עם בייקון פריך ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425°f. סקווש לזרוק, 2 כפות שמן, וסוכר בקערה גדולה. עונת withsalt ופלפל. מסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת. צלי, tossingoccasionally, עד סקווש הוא זהב וtender, 25-30 דקות.
חום 1 1/2 כפות שמן במחבת קטנה overmedium-חום גבוה.
הוסף מרווה; לבשל untiledges מתחיל להתכרבל ולהפוך ירוק כהה, 1-2minutes. באמצעות כפית מחוררת, בזהירותטרנספרים למגבות נייר לניקוז.
מערבבים ריקוטה וגלידת לימון בקערה קטנה. תבלינים עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: Butternutsquash, עלי מרווה, ו ריקוטה יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי וקישואים.תאחסן מרווה אטומה לטמפרטורת החדר.תערובת ריקוטה כיסוי וצינה. להביא טמפרטורת חדר squashto לפני ההגשה.
מורחים 1 כף של תערובת ריקוטה על פרוסת eachbaguette. מעל כל אחד עם כמה squashcubes.
טפטוף crostini עם מיץ לימון ושמן חיים.
מפזרים מלח ופלפל. Topcrostini עם 2 עלי מרווה מטוגנים כל.