תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל דלעת פיקנטי וכרוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 2220 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוז מוסקט, בצל, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו ארוחת ערב לשניים: פיקנטי Mac ' N Collards, קציץ בשר חריף עם כרוב, ו מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חותכים את העליון 1 1/2 אינץ ' של הדלעות ולהשליך. לגרוף את הזרעים עיסת סיבי.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל, עגבניות, פלפל צ ' ילה, טימין ושום ומבשלים, ערבוב, עד הבצל הוא רך מעט, על 5 דקות. מערבבים את הבצל הירוק והכרוב, מוסיפים 1 1/4 כפיות מלח ומבשלים, ערבוב, עד שהירוקים רכים מעט, כ -15 דקות. מערבבים את החלב התאדה ואגוז מוסקט ומביאים לרתיחה עדינה. מערבבים ב 2 כפות פירורי לחם, גבינת צ ' דר ואת שאר 2 כפות חמאה ומבשלים, ערבוב, עד הגבינה נמסה והתערובת מתעבה מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר
רוטב חמוציות, להגשה
כרוב ירוק
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
ירוק
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
4
שים את הדלעות בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' ולמלא באופן שווה עם תערובת כרוב ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
לזרוק את 2 כפות הנותרים פירורי לחם עם הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®
6
מפזרים מעל המילוי.
7
הוסף 1 אינץ ' של מים רותחים לתבנית האפייה. מכסים באופן רופף עם נייר ואופים עד הדלעות רכות, על 1 שעה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד השחמה תוסס על גבי, על 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
בואו להתקרר 5 דקות, ואז לגרד את בשר הדלעת לשרת עם כרוב.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.