דלעת פירורי עוגת קפה
עוגת פירור דלעת קפה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 417 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, סוכר חום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוגת קפה פירורים גדולה, קפה פירור עוגה, ו עוגת תפוחים פירורי קפה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך ציפוי: בקערה, מערבבים יחד קמח, סוכר חום, מלח וקינמון.
מוסיפים חמאה ומשלבים עם קצות האצבעות עד שהתערובת מתפוררת. מקררים בעת ביצוע הבלילה.
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח מחבת עוגה 9 על 13 אינץ'. בקערה קטנה, לשלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ותבלינים. בקערה גדולה, להקציף יחד שמן, רסק תפוחים, דלעת, וניל וסוכרים עד מעורב היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת דלעת ומערבבים עד רק בשילוב; לא overmix.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה להתפשט באופן שווה.
אופים עוגה עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 45 עד 50 דקות. אפשר להתקרר במחבת על מתלה תיל לפחות 20 דקות.