דלעת פירורי עוגת קפה
עוגת פירור דלעת קפה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 417 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, סוכר חום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוגת קפה פירורים גדולה, קפה פירור עוגה, ו עוגת תפוחים פירורי קפה (מתכונים דומים).
הוראות הפוך ציפוי: בקערה, מערבבים יחד קמח, סוכר חום, מלח וקינמון.
מוסיפים חמאה ומשלבים עם קצות האצבעות עד שהתערובת מתפוררת. מקררים בעת ביצוע הבלילה.
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח מחבת עוגה 9 על 13 אינץ'. בקערה קטנה, לשלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ותבלינים. בקערה גדולה, להקציף יחד שמן, רסק תפוחים, דלעת, וניל וסוכרים עד מעורב היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת דלעת ומערבבים עד רק בשילוב; לא overmix.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה להתפשט באופן שווה.
אופים עוגה עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 45 עד 50 דקות. אפשר להתקרר במחבת על מתלה תיל לפחות 20 דקות.
מרכיבים מנות :
2 חתיכות טופי הית' בר 1 1/3 כוס מולסה 1 חתיכות טופי הית' בר אפונה קליפה סגולה 425 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי 1 2 כפיות אבקת שום גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים 2 חתיכות טופי הית' בר גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש 2 larges ביצים, בטמפרטורת החדר, מכות קלות 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 2 חתיכות טופי הית' בר ג'ינג'ר קרקע 1 חתיכות טופי הית' בר עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן) 1 חתיכות טופי הית' בר מלח, לציפוי זכוכית 1 צביטה קמצוץ מלח 355 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מיץ לימון, אופציונלי 6 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' חמאה לא מלוחה, קרה, חתוכה לחתיכות 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר רסק תפוחים לא ממותק 1 אוראו ממולאים כפולים (מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!) 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים