דלעת צנובר כתומה-שטרויזל
דלעת צנובר כתומה-שטרויזל היא ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סקווש בלוט, פלפל אנגלי קרקע, תרכיז מיץ תפוזים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 83%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: דלעת בלוט מזוגגת כתומה, דלעת בלוט עם אגוזי פקאן כתומים, ו קראן-דלעת צנובר כתומה.
הוראות
לשטוף סקווש; לחתוך חצי לרוחב.
מניחים דלעת, חותכים את הצדדים כלפי מטה, בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
להוסיף מים חמים כדי צלחת כדי עומק של 1/2 אינץ.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 למשך 30 עד 40 דקות או עד שהם רכים.
מסננים ומניחים להתקרר מעט.
גורפים עיסה לקערה ומשאירים קליפות בעובי 1/4 אינץ'. עיסת מחית.
מוסיפים תרכיז מיץ תפוזים, סוכר חום ופלפל אנגלי; מערבבים היטב.
חותכים פרוסה דקה מהתחתית של כל קליפת דלעת כך שהיא תשב שטוחה. מעיל תבנית אפייה בתרסיס בישול; להחזיר קליפות דלעת לתבנית אפייה. כפית תערובת סקווש באופן שווה לתוך פגזים.
שלב פירורי פתיתי תירס, אגוזי פקאן ומרגרינה.
מפזרים תערובת פירורים באופן שווה מעל סקווש.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 למשך 15 עד 20 דקות או עד לחימום יסודי.