קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

דלעת צנובר כתומה-שטרויזל

דלעת צנובר כתומה-שטרויזל
דלעת צנובר כתומה-שטרויזל היא ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סקווש בלוט, פלפל אנגלי קרקע, תרכיז מיץ תפוזים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 83%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: דלעת בלוט מזוגגת כתומה, דלעת בלוט עם אגוזי פקאן כתומים, ו קראן-דלעת צנובר כתומה.

הוראות

1
לשטוף סקווש; לחתוך חצי לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
2
הסר וזורק זרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים דלעת, חותכים את הצדדים כלפי מטה, בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
להוסיף מים חמים כדי צלחת כדי עומק של 1/2 אינץ.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 למשך 30 עד 40 דקות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מסננים ומניחים להתקרר מעט.
7
גורפים עיסה לקערה ומשאירים קליפות בעובי 1/4 אינץ'. עיסת מחית.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים תרכיז מיץ תפוזים, סוכר חום ופלפל אנגלי; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
כָּתֵףכָּתֵף
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
9
חותכים פרוסה דקה מהתחתית של כל קליפת דלעת כך שהיא תשב שטוחה. מעיל תבנית אפייה בתרסיס בישול; להחזיר קליפות דלעת לתבנית אפייה. כפית תערובת סקווש באופן שווה לתוך פגזים.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
שלב פירורי פתיתי תירס, אגוזי פקאן ומרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
11
מפזרים תערובת פירורים באופן שווה מעל סקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
12
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 למשך 15 עד 20 דקות או עד לחימום יסודי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®