דלעת קינמון לחמניות
לחמניות קינמון דלעת עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו לחמניות קינמון דלעת עם ציפוי גבינת שמנת קינמון מייפל, וידוי #136: לא יכולתי להתאפק ... לחמניות קינמון תבלין דלעת עם טפטוף גבינת שמנת קינמון, ו דלעת קינמון לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה שלבו 1-1 / 2 כוסות קמח ושמרים; מניחים בצד. בסיר, מחממים ומערבבים דלעת, חלב, סוכר, 2 כפות חמאה ומלח עד חם (120 ל -130 ל') וחמאה כמעט נמס.
מוסיפים לתערובת קמח / שמרים יחד עם ביצה. מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים במהירות גבוהה במשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק נוקשה בינוני. ללוש על משטח מקומח קלות עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 1 שעה.
להתגלגל לתוך 12 ב. איקס 10-אין. מלבן. ממיסים את החמאה שנותרה; מברישים על בצק.
שלב סוכר חום וקינמון; מפזרים מעל בצק.
מרדדים בצק, סגנון גליל ג ' לי, החל מהצד הארוך יותר.
חותכים ל -12 פרוסות, 1 אינץ'. כל אחד.
מניחים לחמניות, חתוכות כלפי מטה, בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
לציפוי ממיסים חמאה בסיר; מערבבים פנימה סוכר חום וחלב. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה במשך 1 דקה. מערבבים פנימה וניל, מלח וסוכר של 1/4 כוס קונדיטורים;מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
הוסף עוד סוכר, אם יש צורך, כדי להשיג עקביות הרצוי.