דלעת קרם רול
והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך זנגביל טחון, קינמון טחון, סוכר ' ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת דלעת רול, רול דלעת עם קרם קפה, ו קרם גבינה דלעת רול.
הוראות
מחממים תנור ל-375F, משמנים קלות תבנית 15 על 10 אינץ 'של ג' לי רול. מחבת קו עם נייר קלף ונייר גריז.
לטאטא יחד קמח, קינמון, זנגביל ו 1/4 כפית. מלח.
עם מיקסר חשמלי על גבוה, לנצח חלמונים ביצה, סוכר מגורען וסוכר חום עד עבה וחיוור, על 3 דקות. על נמוך, לערבב דלעת ולאחר מכן מרכיבים יבשים.
עם קערה נקייה ומכות, להכות חלבונים ביצה ונשאר 1/4 כפית. מלח עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לתוך הבלילה ב 3 תוספות.
לגרד למחבת; להפיץ באופן שווה.
אופים עד קפיץ לגעת, על 15 דקות.
אבק מגבת מטבח נקי עם סוכר ' ממתקים. לשחרר את העוגה מן המחבת; להפוך את המגבת לקלף קלף.
רול עוגה לאורכו במגבת; להפוך את התפר לתחתית ולתת עוגה מגניב.
הפוך מילוי: לנצח את כל 5 החומרים על גבוה עד חלקה, על 3 דקות. פרוס עוגה, מורח מילוי באופן שווה rerolll. לקצץ מסתיים באלכסון ואבק עם סוכר ממתקים.