דלעת של ננסי סקווש ומרק תפוחים
צריך ללא גלוטן, מרק ראשוני וצמחוני? דלעת של ננסי ומרק תפוחים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך חמאה, דלעת סקווש, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . מתכונים דומים: דלעת סקווש ומרק תפוחים, דלעת סקווש ומרק תפוחים, ו דלעת סקווש ומרק תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יוצקים מספיק מים לתוך צלחת אפייה להיות על 3/4 אינץ ' עמוק. שקר סקווש חצאים לתוך המים עם הצד לחתוך כלפי מעלה.
צלי בתנור שחומם מראש עד שמזלג חודר בקלות דרך הבשר, 45 עד 50 דקות;
הסר מהתנור ולהפוך סקווש; תן מגניב מספיק כדי להתמודד.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
בצלצלים מטוגנים בחמאה חמה עד שהתרככו, 5 עד 7 דקות.
יוצקים 3 עד 5 כוסות ציר עוף לתוך הסיר; מערבבים.
מוסיפים תפוחים למניה; מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום עד בינוני נמוך, ומבשלים עד שהתפוחים רכים, 20 עד 30 דקות.
השתמש במזלג כדי לגרד את הבשר מן הדלעת butternut, מסיים עם כפית כדי לקבל את החלקים האחרונים מן העור; להוסיף את המניה מבעבעת.
מוסיפים את מלאי 3 כוסות הנותרים לסיר, מביאים תערובת לרתיחה, וממשיכים לבשל עד שהכל מחומם דרך, 5 עד 10 דקות.
מרק פירה עם בלנדר טבילה עד חלקה.