קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

דמיונות פונדנט לימון ולבנדר

דמיונות פונדנט לימון ולבנדר
המתכון לימון & לוונדר fondant דמיונות ניתן לעשות בסביבות 1 שעה ו -45 דקות. מתאבן זה יש 558 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-83 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו ציפוי סוכר, לבנדר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 11%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דמיונות fondant חגיגיים, תה לבנדר, לימון ודבש מ Wolds Way לבנדר חווה, ו עוגת פונדנט לימון.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
גריז וקו פח מרובע 20 ס " מ עם קלף אפייה.
3
שים את החמאה, סוכר, ביצים, יוגורט, קמח ואבקת אפייה בקערה גדולה והכה עם מקציף חשמלי עד חלקה. עצה לתוך פח העוגה שלך להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
אופים במשך 45-50 דקות עד עלה וזהב, ושיפוד מוכנס יוצא נקי. השאירו להתקרר במשך 10 דקות בדיל, ולאחר מכן להפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
טוחנים את הלבנדר לאבקה באמצעות עלי ומרגמה. כדי להפוך את הדובדבן חמאה, לנצח את החמאה ואת הדובדבן סוכר יחד עד חיוור ורך. מחלקים את התערובת לתוך 2 קערות, להוסיף את גרידת לימון כדי אצווה אחת לבנדר השני, ולאחר מכן לערבב כל אחד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להעביר את icings ל 2 שקיות צנרת.
7
כאשר הספוג התקרר לחלוטין, השתמש בסכין משונן גדול כדי להסיר את החלק העליון ולתת לך משטח שטוח. הפוך את העוגה כדי שהצד השטוח ביותר יהפוך לחלק העליון. בזהירות לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לחתוך את הספוג לתוך 16 ריבועים. השתמש בסרגל אם אתה רוצה שהם יהיו באותו גודל.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
8
מברשת את החלק העליון ואת הצדדים של כל ריבוע ספוג עם ריבה קטנה. צינור כיפה קטנה של ציפוי חמאה על כל ספוג, 8 עם זיגוג לבנדר 8 עם לימון. צנן את העוגות לפחות 1 hr.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ריבהריבה
9
מסננת סוכר הזיגוג פונדנט לתוך קערה גדולה, ולהוסיף מספיק מים כדי להפוך את ציפוי עבה אבל שלילי. כפית ציפוי לבן קטן לתוך שקית כריך או שקית צנרת להשתמש מאוחר יותר. מחלקים את הדובדבן שנותר לתוך 2 קערות, לצבוע אחד אצווה לימון צהוב והשני לילך חיוור.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
הסר את הספוגים מהמקרר ולהעביר מתלה חוט, יושב על המדף על מגש כדי לתפוס כל טיפות. כפית קצת ציפוי על כל ספוג, לילך עבור דמיונות ריח לבנדר וצהוב ללימון. השתמש סכין לוח קטן כדי להפיץ את הדובדבן במורד הצדדים של הספוג כדי לכסות לחלוטין כל אחד. השאירו להגדיר עבור 30 דקות, ואז לכסות את העוגות עם שכבה שנייה של זיגוג לתת משטח חלק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
לטפטף את הדובדבן הלבן על העוגות ולקשט עם קצת גרידת לימון ניצני לבנדר. השאר להגדיר עבור 1 hr בטמפרטורת החדר לפני ההגשה. יחזיק מעמד 2-3 ימים בקופסת שימורים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם