אם יש לכם זיתים gaetan, מלח ופלפל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אורטן אל פורנו (דניס אפוי עם תפוחי אדמה), דניס ים במים מטורפים (Oratan all ' acqua pazza), ו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מתבלים כל דג משני הצדדים ובחלל הפנימי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דגים
3
לפרוס 4 גיליונות של נייר קלף (כ 20 אינץ 'על ידי 12 אינץ') ויוצקים 2 כפות של שמן זית על מרכז כל גיליון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
4
מניחים דג אחד על כל דף נייר.
מרכיבים שתצטרך
דגים
5
מחלקים את הפלפלים, בצל, גזר וזיתים באופן שווה בין 4 דגים.
מרכיבים שתצטרך
גזר
פלפלים
זיתים
בצל
דגים
6
מניחים 2 פרוסות לימון על גבי כל דג.
מרכיבים שתצטרך
לימון
דגים
7
יוצקים 3 כפות של יין לבן על כל דג.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
דגים
8
מקפלים קלף בחצי וסוגרים את קצה החבילה כדי ליצור חותם הדוק.
9
מניחים את החבילות על מגש הסדין ומניחים בתנור במשך 15 דקות.