דנית מאפה תפוח ברים II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עוגות דניות Apple Bars השני. והוא יספק כ 36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם סוכר של ממתקים, תפוחים, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוח וקינמון מאפה דני, מאפה דני לחמניות קינמון, ו מאפה דנית עם גבינה כתומה.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב קמח ומלח.
חותכים את החמאה עד התערובת דומה פירורים גס. בכוס, להכות חלמון ביצה, מערבבים את המים הקרים לתוך החלמון. בהדרגה מערבבים את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח עד הבצק יכול להיות ארוז לתוך כדור. על משטח יבש נקי, להתגלגל 1/2 של הבצק גדול מספיק כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת 9x13 אינץ'.
מניחים את הקורנפלקס על הבצק במחבת. מסדרים פרוסות תפוח מעל החלק העליון של שכבת פתית התירס.
מפזרים את הסוכר וקינמון על התפוחים.
מרדדים את המחצית השנייה של הבצק כדי לכסות את כל המחבת.
שכב על המילוי וצבוט את הקצוות של שני הקרום יחד. מקציפים את הלבן עד קצף, ומברישים על הקרום העליון.
אופים במשך 45 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב.
טפטוף עם זיגוג בעוד עדיין חם.
כדי להפוך את זיגוג: בקערה קטנה, להכות את הסוכר של ממתקים עם חלב ושקדים לחלץ עד חלקה.