דנית תות קלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דנית תות קל. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 418 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם אתה צריך לעשות זיגוג, תותים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 115 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קל גבינת שמנת תות דנית, גבינת תות דנית, ו עוגת תות עוגת גבינה דנית צמה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
כדי להכין מאפה: בקערה בינונית, להקציף גבינת שמנת עם סוכר עד חלקה.
מוסיפים חלמונים, וניל, ומלח ומקציפים עד בשילוב. תניח בצד.
לחמניות ולהסיר מן המיכל. סהרונים על תבנית אפייה מוכנה אבל לא להפריד את המשולשים. השתמש באצבע כדי לחבר את כל החורים-אתה רוצה להיות מלבן אחד ארוך של בצק.
מניחים מלבן של בצק כך בקצה אחד קצר פונה אליך.
מורחים ממלאים את מרכז הבצק כדי להיות כ 3 אינץ ' רחב.
מניחים תותים לאורך החלק העליון של המילוי.
השתמש בסכין חדה כדי לחתוך רצועות רוחב 1/2 אינץ ' בצד אחד של הבצק. חזור על זה בצד השני. לסירוגין מושך רק לחתוך רצועות של בצק מכל צד לכיוון האמצע כדי ליצור צמה. טאק חתיכות קצה נוספות תחת הצמה.
אופים עד מאפה זהוב ומילוי מבושל, על 20 דקות.
כדי להפוך את הדובדבן: בקערה קטנה, לטאטא יחד ממתקים סוכר ושמנת כבדה עד חלקה.
בואו לשבת 15 דקות או עד סט.